Om oss

Välkommen till Reumatikerdistriktet Bohus Län vi finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har (antal) medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Reumatikerdistriktet Bohus Län är en del av Västra Götalandsregionen med 13 föreningar i "gamla Bohuslän", från Mölndal i söder till Strömstad i norr.
Distriktet bevakar reumatikernas behov av vård och rehabilitering, uppvaktar politiker och har regelbundna träffar med företrädare och beslutsfattare inom sjukvården, i nära samarbete med övriga reumatikerdistrikt inom Västra Götalandsregionen.

Reumatikerdistriktet stödjer föreningarna och erbjuder utbildning till förtroendevalda och intresserade medlemmar som vill göra en aktiv insats i sina föreningar eller på distriktet.

Kontakta reumatikerföreningen i din kommun eller Reumatikerförbundet om du vill bli medlem.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!