Om oss

 

Välkommen till Reumatikerdistriktet Bohus Län vi finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har (antal) medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

  • får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

 
Reumatikerdistriktet Bohus Län är en del av Västra Götalandsregionen med 13 föreningar i "gamla Bohuslän", från Mölndal i söder till Strömstad i norr.
Distriktet bevakar reumatikernas behov av vård och rehabilitering, uppvaktar politiker och har regelbundna träffar med företrädare och beslutsfattare inom sjukvården, i nära samarbete med övriga reumatikerdistrikt inom Västra Götalandsregionen.

Reumatikerdistriktet stödjer föreningarna och erbjuder utbildning till förtroendevalda och intresserade medlemmar som vill göra en aktiv insats i sina föreningar eller på distriktet.

Kontakta reumatikerföreningen i din kommun eller Reumatikerförbundet om du vill bli medlem.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.