Stegtävling för medlemmar!

Som en del av jubileumsårsfirandet bjuder vi in alla medlemmar till en stegtävling i samarbete med Tappa.se.

1 september kan du utmana dig själv, dina vänner och kamrater i att gå så många steg du kan om dagen fram till den 16 oktober. Deltagande i tävlingen är tillåtet bara för medlemmar i Reumatikerförbundet och priset (inklusive stegräknare) är reducerat till endast 140 kr. 

Gå in och anmäl dig på Tappas hemsida via vår medlemswebb (obs att du måste vara inloggad på hemsidan för att göra detta. Om du aldrig loggat in förut gäller ditt personnummer som användarnamn och ditt medlemsnummer som lösenord).

När du anmält dig får du en stegräknare och en inloggning till en hemsida där du antecknar hur många steg du går om dagen. Dina ansträngningar räknas ihop till en virtuell marsch genom Sverige.

Tillsammans kommer vi att "gå" från Malmö i söder till slutmålet i Kiruna. Längs med vägen kommer vi att passera ett antal orter där du får svara på frågor med lokalanknytning.

Vi kommer att dela ut priser. De som inte har möjlighet att gå eller tycker det är roligare att exempelvis cykla eller simma kan omvandla dessa aktiviteter till steg. 


Vi går från 1 september till 16 oktober.

Sista anmälningsdag är den 28 augusti! Begränsat antal platser. Först till kvarn gäller!

 

Om Tappa.se

Tappa erbjuder motiverande aktivitetskampanjer och hälsoprogram till företag och privatpersoner. De utvecklar enkla och engagerande koncept som är utmanande nog till att ge bättre hälsa samtidigt som det passar alla.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.