Nyheter

Föreningsdagen 2016

Inbjudan till föreningsdag på m/s Nolhotten för förtroendevalda i distrikt Bohus Läns föreningar

Läs mer

Ordförandefrågan i media

De senaste dagarna har information kopplat till ordförande Anne Carlsson och Reumatikerförbundet presenterats av bland annat Sveriges Radio, Ekot. Sedan januari 2016 har Anne Carlsson inte arbetat som ordförande i förbundet, och frågan om hennes ordförandeskap kommer att hanteras av förbundets stämma i början av juni 2016.

Läs mer
contenslide

INBJUDAN TILL KURSEN ”MÖTE MED MEDIA”

Syftet med kursen är att du bland annat skall få lite kännedom om: hur man skriver insändare och debattinlägg kännedom om ...

Läs mer

Inspirationskurs

Reumatikerdistriktet Älvsborg inbjuder till
”Inspirationskurs”
Den 17-18 oktober 2015
Plats: Brålanda vandrarhem

Läs mer

Utbildning av informatörer

Utbildning av informatörer 2015 15-16 september i Ronneby 10-11 november i Stockholm  Är du intresserad av att gå en informatörsutbildning? Kontakta Ingrid Cederlund ...

Läs mer

Föreningsdagen 2015

Inbjudan
Föreningsdagen på
Nordens Ark

Läs mer

Sist kommer först

Den senaste artikeln du skriver kommer högst upp i flödet. Sidan Aktuellt är inställd på att visa artiklarna i den ordning de publiceras. 

Läs mer

Ännu en artikel

Många artiklar små blir snart ett fint flöde. Med tiden får aktuelltsidan ett rikt intryck och det är lätt att få överblick tack vare att det står så bra sammanfattande text i ingressen.

Läs mer

Ett exempel på en artikel

Ingressen skriver du i den här ytan. Du behöver inte feta texten eller ändra på stilen här. Det sker automatiskt med stilmallarna. Använd den här ytan för att skriva det viktigaste först på ett par rader.

Läs mer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.